Radu Tudor, atac furibund la adresa lui Băsescu: Cerșește apariție la Antena 3

Radu Tudor a lansat un atac furibund la adresa lui Traian Băsescu, după ce fostul președinte a spus că dorește o confruntare cu Mihai Gâdea, la Antena 3.

"Dupa ce a nenorocit o tara intreaga, a savarsit fapte penale impreuna cu figurile sinistre ale regimului sau mafiot si ale familiei sale incuscrite cu interlopi, Basescu Traian cerseste ca un milog aparitie la Antena 3.

Într-un interviu acordat ziarului România liberă pe 16 ianuarie, atunci când a fost întrebat dacă o să meargă la Antena 3, Traian Băsescu a răspuns: "Mi-e greu să cred că m-aș putea duce, chiar dacă aș vrea o confruntare cu acest Gâdea".

El, cel mai nenorocit om politic de la caderea comunismului, cel mai demis politician din istoria Romaniei, cel mai daunator pentru democratie, normele europene, cadru constitutional, cel care cerea oamenilor sa nu se uite la Antena 3 (asupra careia si-a asmutit slugile sale politice din justitie). El, Basescu Traian, vrea acum la Antena 3. Dupa ce a injurat-o, a jignit-o, a incercat sa o inchida si sa-i confiste tot.

Disperat sa se reinventeze cu formatiunea sa de penali PMP, sa intre in Parlament si sa capete o noua imunitate, Basescu vrea acum sa se foloseasca de audienta lider a postului Antena 3.

Daca ar fi sa luam in serios autoinvitarea individului, ar trebui sa introducem o regula noua pentru invitat : fiola inainte de emisiune", scrie Radu Tudor pe blogul său.

Citește și: Mihai Gâdea-Traian Băsescu, confruntarea anului. Replica jurnalistului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel