Radu Tudor: Aspazia Cojocaru- comportament slugarnic, jurist jenant

cojocaru
cojocaru

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, pe blogul personal, despre noile numiri, dar și despre plecările din CCR,  în special despre ieșirea din scenă a Aspaziei Cojocaru.

Radu Tudor subliniază că a plecat din CCR "o persoană de care ar fi trebuit să scăpăm demult: Aspazia Cojocaru". Jurnalistul atrage atenția că ea "este unul din personajele cheie pentru întoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni dupa referendumul pentru demiterea acestuia din 29 Iulie 2012".

De la comportament slugarnic la cel mai jenant jurist român în viață

Jurnalistul motivează necesitatea plecării de mai demult a Aspaziei Cojocaru din CCR prin "comportamentul său slugarnic față de Băsescu, declarațiile nefericite și batjocorirea imensului vot popular de astă vară". Acestea sunt și motivele pentru care a spus că Aspazia "candidează cu succes la categoria cel mai jenant jurist român în viață, după decembrie 1989″.

Pivniceru și Dorneanu, DA. Morar, NU

Despre numiri, Radu Tudor a spus că Mona Pivniceru este un "magistrat de carieră", iar Valer Dorneanu, "jurist și fost președinte al Camerei Deputaților din partea PSD". Nu același lucru spune despre Daniel Morar pe care-l face "loialistul băsist", "devenit judecător peste noapte".

Radu Tudor atrage atenția că "Se fac speculații că Traian Basescu trage sforile pentru ca Daniel Morar să fie noul președinte CCR, în locul pedelistului Augustin Zegrean".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel