Radu Tudor: Antonescu a riscat cu demisia lui Chițoiu. PNL va pierde

Jurnalistul Radu Tudor a comentat demisia din Guvern a ministrului Finanțelor, Daniel Chițoiu, despre care crede că a fost constrâns să plece de la Palatul Victoria.

[caption id="attachment_421969" align="alignleft" width="310"] Foto: antena3.ro[/caption]

„Senzația mea este că Daniel Chițoiu nu a plecat pentru că a vrut el, ci pentru că i s-a cerut. Asta este premisa de la care plec în discuția noastră. Cred că și premierul Victor Ponta și-a dorit ca Daniel Chițoiu să rămână în echipa guvernamentală. Nu cred în povestea asta cu numirea ca interimar în funcția de secretar general la PNL. Putea fără probleme să facă față ca ministru al Finanțelor și secretar general al PNL în același timp.

Cred că s-a întâmplat ceva în interiorul PNL, ceva la care noi nu avem acces.

Singura variantă cât de cât realistă în momentul de față este că Daniel Chițoiu a plecat la cererea cuiva din interiorul PNL, mișcare ce a fost girată de Crin Antonescu. Mi se pare că e o greșeală a PNL, iar Crin Antonescu a riscat mult prin această mutare, pentru că mai sunt doar trei luni până la alegerile europarlamentare.

Daniel Chițoiu reprezenta un element de mare greutate în Guvern a PNL. Acest lucru confirmă tensiuni în cadrul PNL. Dau crezare unor relatări în legătură cu tensiuni majore în PNL. Cert este că, din punctul meu de vedere, este o mișcare proastă, de îndepărtare din Guvern a unui om care era agreat de primul-ministru. Din mișcarea asta, PNL va ieși perdant. Nu acum, ci în perspectiva alegerilor europarlamentare și prezidențiale”, a spus Radu Tudor, joi, în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel