Radu Tudor: Am primit mesaje aprinse! Acum pot să spun public

Radu Tudor
Radu Tudor

Radu Tudor a explicat, la Antena 3, mesajul postat duminică pe contul său de Facebook, în urma căruia a primit numeroase mesaje.

„Evenimente incredibile s-au petrecut în viața politică și publică din România", și-a început astfel emisiunea, luni seară, Radu Tudor la Antena 3.

Ulterior, a făcut următoarele precizări la „Punctul de întâlnire”: „Recunosc că, în urma dialogului din timpul zilei (n.r. duminică) cu Vladimir Ionaș, am încerc să sugerez cam care este trendul. Am primit zeci de critici, de mesaje aprinse: cum, nu e adevărat, de unde și până unde și așa mai departe. Experiența cea mai interesantă a fost – și acum pot să o spun public -... În fiecare zi de alegeri cel mai important om al zilei este sociologul. În ziua alegerilor, mesaje, telefoane, cum e, cât e, cât era dimineață, cât e la 13.00, cât e la 14.00. (...) Am postat pe Facebook o să fie o mare surpriză: am scris cu 2, 2 și 2. Adică primele trei partide vor avea cu 2 în față. Ce scandal! Ce emoție! Până la urmă, așa s-a întâmplat".

VEZI ȘI: Pleșoianu, condiție pentru PSD: Dacă nu... ne despărțim!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel