Urmărește emisiunea live


Radu Tudor: Am fost acolo. Emoția aceea nu o voi uita niciodată

Radu Tudor
Radu Tudor

Marți, se împlinesc 15 ani de la un eveniment important. „2 aprilie rămâne un reper esențial pentru profesia mea de jurnalist specializat în probleme militare și de securitate”, transmite Radu Tudor.

„2 aprilie reprezintă o zi importantă în istoria democrației românești. Momentul ridicării tricolorului românesc la Cartierul General al NATO. Azi sunt 15 ani de la acel eveniment unic.

Pentru că am fost acolo și emoția aceea nu o voi uita niciodată, 2 aprilie rămâne un reper esențial pentru profesia mea de jurnalist specializat în probleme militare și de securitate. 2 aprilie e Ziua NATO în România, ce va fi marcată printr-o ședința solemnă a Parlamentului României”, a scris Radu Tudor pe blogul său.

Spre deosebire de alții, reafirm deplina mea încredere în Armata Română, în capacitatea ei de apărare, în statutul nostru de aliat puternic și credibil. Acest profil bine conturat e confirmat și de Secretarul General al NATO Jens Stoltenberg. NATO este cea mai puternică și longevivă alianță politico-militară din istorie, care peste 2 zile împlinește 70 de ani. Două aniversări apropiate și semnificative”, a adăugat Radu Tudor.

Amintim că secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, un mesaj cu ocazia aniversării a 15 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică. Mesajul poate fi citit AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel