Radu Tudor: Adriana Săftoiu întreabă, Traian Băsescu nu răspunde

Radu Tudor, realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, a remarcat "o postare foarte interesantă pe Facebook" a fostei purtătoare de cuvânt a lui Traian Băsescu, după interviul pe care fostul președinte al României l-a acordat la TVR.

Jurnalistul Antena 3 susține, într-o postare pe blogul personal, că fostul președinte Traian Băsescu "minte de îngheață apele" în legătură cu finanțarea campaniilor sale electorale, dar mărturisește că atenția i-a fost atrasă de o postare pe Facebook a Adrianei Săftoiu, privind strict această temă.

Adriana Săftoiu: Traian Băsescu, pur și simplu nesimțit. Aceasta e limita acestui ins!

Iată textul integral postat de Radu Tudor, pe blogul personal:

"Saftoiu intreaba, Basescu nu raspunde : "Care e suma reala?" 

Cinstit si sincer cum il stim de 10 ani, Traian Basescu a declarat senin ca nu stie nimic despre finantarea campaniei sale electorale din 2009.

Dupa ce in 2004 a avut drept sponsor un contrabandist de tigari ce a fost sinucis in 2005, Basescu minte de ingheata apele, dupa ce ministrul PDL Gabriel Sandu a declarat in scris procurorilor ca a finantat cu bani negri din spaga de la Microsoft campania prezidentiala a lui Basescu.

Acest detaliu, plus ancheta in cazul Udrea, poate fi cheia viitorului penal pentru fostul presedinte al Romaniei. Traian Mondialul trebuie sa raspunda cat mai curand pentru diversele sume, din ultimii 10 ani.

Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu are o postare foarte interesanta pe Facebook in legatura cu acest aspect : " "Basescu spune ca o campanie prezidentiala inseamna 15-20 de milioane. De unde stie daca tocmai a declarat ca <nu mi-am gestionat niciodata campaniile. Nu m-am ocupat niciodata de finantarea campaniilor mele.> Deci, care e suma reala? """, a scris, marți, pe blogul personal, Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel