Radu Tudor a vorbit despre Hagi: Mulți români au fost impresionați

Radu Tudor
Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a avut un discurs marcat de emoție, vineri seară, despre fotbalul românesc, cu precădere despre tânăra generație a fotbalului românesc, dar și despre cum românii se regăsesc în aceste idealuri.

„Tinerii din naționala U21 ne-au oferit o satisfacție mai mare cu parcursul lor la acest campionat european, cum mai rar s-a întâlnit. Gheorghe Hagi are și o satisfacție ca părinte, văzându-și fiul în această echipă. A spus că acești tineri au mers mai departe decât au ajuns ei, generația de aur”, a precizat Radu Tudor, vineri, la Antena 3, în emisiunea „Punctul de întâlnire”.

„Acest fenomen nu reprezintă doar pasiunea pentru fotbal, este vorba de satisfacția pe care ți-o dă un reprezentat al României atunci când se confruntă în străinătate cu un adversar, cu o echipă, în general atunci când ai un ideal ca român. Foarte mulți se regăsesc în acest ideal. Foarte mulți români au fost impresionați", a reiterat Radu Tudor.

Jurnalistul a mai precizat că mulți români au privit cu bucurie și satisfacție evoluția acestor tineri, într-un moment în care pentru sportul românesc există din ce în ce mai puțină speranță.

„Am văzut femei, tineri, bărbați vorbind cu o bucurie fantastică", a spus Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel