Radu Tudor a desființat-o pe Pocora, care îl criticase pe Ponta

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, l-a criticat, marți, pe primul-ministru Victor Ponta, pentru că s-a afișat cu o zi înainte, într-o emisiune televizată, împreună cu social-democrații candidați la europarlamentare, alături de echipa de gimnastică a României, care a devenit în weekend campioană europeană. Liberala a primit însă o replică extrem de dură din partea jurnalistului Radu Tudor, care a catalogat declarația acesteia drept „penibilă” și cu scop manipulator.

„Eu am să o spun foarte clar și tranșant, că Partidul Național Liberal condamnă și protestează față de maniera în care Victor Ponta și PSD-ul înțeleg să se folosească în campania electorală de munca unor fete, unor copii, de sacrificiile familiilor acestor fete, care, iată, au reușit să obțină medalii de aur pentru România. Faptul că Victor Ponta a venit însoțit de candidații pentru Parlamentul European ai PSD-ului și a făcut poze cu aceste fete, încercând să fure din imaginea lor pozitivă, este de condamnat. Dacă Victor Ponta medalia, răsplătea aceste fete la Palatul Victoria, era în regulă. E firesc și e bine. Dar faptul că-ți iei alături candidații PSD-ului și încerci să faci acest transfer de imagine pe spatele, repet, acestor fete, îmi aduce aminte de PCR și de momentul acela în care Ceaușescu s-a pozat cu echipa Stelei, când a câștigat. (…) Este o încălcare grosolană a oricărei reguli de campanie electorală. Să-ți bați joc de copii de maniera aceasta … e de condamnat. Și nu în această manieră îi va convinge Victor Ponta și PSD-ul pe români să-l susțină”, a spus Cristina Pocora, în emisiunea „La ordinea zilei”, de la Antena 3.

Vezi și: Selfie Gâdea - Ponta. Cine mai apare în poză - FOTO

Întrebat cum vede declarațiile purtătorului de cuvânt al PNL, Radu Tudor a comentat:

„Penibile. Crin Antonescu a fost ministrul Sportului și n-a ezitat și n-a evitat să se afișeze cu sportivi de mare performanță în timpul mandatului său de ministru, de membru al Partidului Național Liberal …”

„Și cu candidați ai PNL-ului în același moment?”, a intervenit Cristina Pocora.

Citește și: Dana Grecu a lipsit din propria emisiune. Radu Tudor a dezvăluit motivul


Radu Tudor: … și consider că orice apariție a unui politician, care poate face bine unui sportiv ce are performanțe, e de bun augur, e de dorit. Mă bucur foarte mult când fetițele acelea, care au muncit enorm, sunt anunțate de cineva din politică faptul că vor avea condiții mai bune, faptul că vor avea niște indemnizații mai mari, faptul că sunt încurajate în continuare să facă performanță. Pentru mine e un lucru bun. Dacă se poate să văd politicieni în fiecare zi ducându-se la sportivii de performanță, fotografiindu-se cu ei și încurajându-i, aș spune ’Dă, Doamne!’. Pentru că țara asta, din păcate, nu mai tratează sportul în mod normal. Face tot soiul de interpretări politice. Și, din punctul meu de vedere, cât timp Victor Ponta a făcut lucrurile acestea – lui Ponta îi place sportul, am văzut cu toții. Că se dă peste cap cu mașina, că merge cu 180 la oră, că se duce la baschet … . Este clar că îi place sportul. Și Crin Antonescu este absolut înnebunit după fotbal. În seara în care s-a rupt Uniunea Social Liberală, spunea ‘Mă, mai facem repede zece minute, că începe Barcelona!’. Îl știu că-i place Barcelona. Bravo lui! Dar să interpretezi atât de murdar și atât de manipulator o dorință a unui politician din România, de a încuraja sportul și sportivii, mie mi se pare jenant. Iar Partidul Național Liberal și doamna Pocora puteau să aibă credibilitate o secundă, dacă protestau cât timp erau împreună cu Victor Ponta, doi ani de zile la guvernare …

Cristina Pocora: Am făcut-o pe proiectul Roșia Montană și pe Amnistie!

Radu Tudor: Dați-mi voie să termin propoziția, vă rog frumos!

Radu Tudor : Vă rog!

Radu Tudor: Victor Ponta s-a afișat în mod repetat cu sportivi, cât timp a fost aliat cu Partidul Național Liberal și cu Crin Antonescu. Atunci domniile lor n-au protestat, în schimb protestează acum și spun că e o chestiune de campanie. Mi se pare indecent să faci ce face astăzi Partidul Național Liberal și Cristina Pocora. 

Vezi și: Cristina Pocora, cadou ”liberal” pentru Dana Grecu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel