Radu Tudor: "Sunteți mulțumiți, șacalilor?"

radu-tudor-cu-ce-pret-independenta-energetica-213243
radu-tudor-cu-ce-pret-independenta-energetica-213243

Radu Tudor a subliniat, pe blogul său, că a aflat cu stupoare că "un politician liberal cu solide calități umane, Mariana Câmpeanu, a suferit un accident vascular, se simte rău și e la spital". 

Jurnalistul a adăugat că "Este clar pentru toată lumea că povestea de săptămâna trecută i-a venit de hac. Duminică, 16 Februarie, Mariana Câmpeanu a fost invitată la "Punctul de întâlnire". Era supărată și afectată de unele acuzații nedrepte și de povestea remanierii domniei sale, considerând că și-a făcut datoria cu onestitate. Peste aceste lucruri, a venit mizeria prezidențială. Atacul grobian și vomitos al lui Traian Băsescu asupra Marianei Câmpeanu și a soțului ei. Deși jonglează cu toate serviciile secrete din România și cunoaște la secundă toate informațiile despre viața adversarilor săi, Băsescu s-a făcut că nu știe ce boli grave are soțul doamnei Câmpeanu. Și a găsit de cuviință să-i ceară demisia, ca să mai denigreze un pic guvernul USL".

Gust amar

Radu Tudor a adăugat că "A venit apoi la 'Sinteza zilei', după atacul de la Cotroceni. Avea un nod în gât de furie și de emoția destăinuirii în public a gravelor afecțiuni de care suferă soțul domniei sale. În loc să ia apărarea omului Mariana Câmpeanu, liberalii au avut și ei o reacție slabă, aproape complice. Dorind parcă să o remanieze pe Câmpeanu, trecută și ea probabil pe lista neagră a președintelui PNL cu miniștri 'prea apropiați de primul ministru'. Alt gust amar. Și nu e primul. Probabil nici ultimul".

Jurnalistul are mai multe întrebări retorice: "Sunteți multumiți, șacalilor, acum când ați băgat în spital un om nevinovat?! Și l-ați adus în pragul căderii psihice?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel