Dosarul accidentului din Apuseni: Radu Stroe, audiat de procurori

radu stroe dc
radu stroe dc

Radu Stroe este audiat vineri dimineață la Parchetul General în dosarul accidentului aviatic din Apuseni, tragedie care s-a petrecut în mandatul său de ministru de Interne.

UPDATE: Radu Stroe a declarat la capătul audierilor de la Parchetul General că a fost chemat în calitate de martor și că reiterează afirmația conform căreia Ministerul Afacerilor Interne și-a făcut datoria.

Foștii miniștri Radu Stroe și Ramona Mănescu au fost audiați la Parchetul General și în urmă cu trei zile. Stroe și-a pierdut funcția din Guvern după tragedia în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion au murit. Fostul membru PNL a declarat, spre stupefacția opiniei publice, că regretă un singur lucru în legătură cu accidentul aviatic, anume că s-a petrecut în mandatul său.

Ramona Mănescu a plecat de la Ministerul Transporturilor ca urmare a deciziei politice a PNL de a se retrage de la guvernare.

În acest dosar, procurorii au decis începerea urmăririi penale in rem pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu, dar şi pentru neluare şi nerespectare a măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu.

ACCIDENT APUSENI. Fost șef ROMATSA, AUDIAT la Parchetul General

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel