Radu Rerjeu: Ciudat, fanii lui Cioloș nu-l plac pe Cioloș

Bogdan Cotigă / 25 oct 2018 / 10:16 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Radu Herjeu a facut o scurtă evaluare a susținătorilor și simpatizanților lui Dacian Cioloș. 

"Ciudat, fanii dlui Ciolos nu-l plac pe dl Ciolos per se (n.r. în sine). Altfel n-ar fi jubilat că acesta a ridicat tonul la o emisiune tv, ceea ce nu e specific dlui Ciolos, ci altora, pe care primii susțin că-i disprețuiesc!", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Strigăte la moderatorul TVR

Deranjat de întrebările insistente venite de la jurnalistul Ionuț Cristache, Dacian Cioloș a ridicat vocea în direct, la TVR 1, la jurnalist. ”Vă rog să mă ascultați!” a spus răspicat fostul premier tehnocrat. Ionuț Cristache a fost vizibil contrariat de reacția lui Dacian Cioloș. Fondatorul MRÎ a continuat: ”Săriți de la una la alta, vreți să zăpăciți lumea de cap”.

Nu e prima oară când i-a spus asta, și la începutul emisiunii, când Ionuț Cristache voia să-i pună o întrebare de urmărire, deranjat că l-a întrerupt, Dacian Cioloș i-a spus, tot pe un ton ridicat: ”Dar haideți să terminăm ideile, că sărim de la una la alta”. În continuare, vorbind despre Legile Justiției, Dacian Cioloș a venit cu o idee inedită: ”Tot ce a fost modificat de un an și ceva trebuie abrogat”. ”Eu vă întreb cu grijă acum să nu vă mai supărați” a spus, ulterior, în emisiune Ionuț Cristache. ”Firesc e să nu-mi răspundeți nervos când vă întreb” a mai spus Ionuț Cristache, în cadrul emisiunii. Cioloș a transmis, iar: ”Să nu mai treceți de la un subiect la altul”. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26