Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, la Poliție în a doua zi de Paște

Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu, s-a prezentat în această dimineață la Secția 1 de Poliție din Capitală, pentru procedura controlului judiciar impus de DNA.  

Radu Pricop, soțul Ioanei Băsescu, a mers luni la Secția 1 de Poliție. Este cea de-a patra vizită pe care ginerele fostului președinte Traina Băsescu o face la secția de Poliție în mai puțin de 8 zile, după ce a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile, în dosarul în care este urmărit penal pentru complicitate la şantaj.

Radu Pricop a stat în sediul secției de poliție mai puțin de cinci minute, potrivit România TV. Pe timpul cât se află sub control judiciar, el are obligația să se prezinte de cel puțin trei ori pe săptămână la Poliția secția 1 pentru a da cu subsemnatul și pentru a-i asigura pe polițiștii de supraveghere că respectă cele impuse de ei și de procurorii DNA.

De asemenea, nu are voie să ia legătura cu celelalte părți implicate în dosarul de corupție și nu are voie să părăsească România.

Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu, este avocatul care l-ar fi ajutat pe Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Moldovei, să şantajeze un om de afaceri, pentru a-l determina pe acesta să îi dea patru milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel