Radu Pricop, ginerele lui Băsescu, câştig de cauză în dosarul Moşia Brătienilor

Radu Pricop, ginerele fostului președinte Traian Băsescu, rămâne cu moșia familiei Brătienilor, după ce Judecătoria Piteşti a respins cererea Prefecturii Argeş de anulare a restituirii acestei moșteniri.

Prefectura Argeş ceruse revizuirea modalităţii prin care ginerele lui Traian Băsescu a pus mâna pe moşia familiei Brătianu. Magistrații Judecătoriei Piteşti au decis însă că nu există motive întemeiate pentru a anula restituirea moştenirii Brătienilor, informează Antena 3.

După decizia instanţei, Radu Pricop, soțul Ioanei Băsescu, a declarat că va da în judecată reprezentanţii Prefecturii Argeș.

Decizia magistraților nu este, definitivă şi poate fi atacată în 10 zile. 

Moșia familie Brătienilor vizează un teren de 90 de hectare din localitatea Ştefăneşti (Argeş), care a aparţinut familiei Brătianu şi care ar fi fost retrocedat ilegal. Astfel, Radu Pricop a cumpărat, împreună cu cele 11 persoane vizate în dosar, drepturi de moştenire asupra terenului respectiv de la urmaşii familiei Brătianu. După ce a câştigat mai multe procese în instanţă cu statul român, Radu Pricop şi partenerii săi, care ar fi folosit documente false, au obţinut de la ANRP despăgubiri de 10 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel