Radu Moraru se plânge la CNA că Badea l-a făcut “cretin”

radu moraru
radu moraru

Radu Moraru, realizatorul emisiunii ”Nașul”,  a sesizat la CNA emisiunile ”Știrea Zilei”, ”În gura presei” și ”Revista presei”, în care ar fi fost atacat de jurnaliștii trustului Intact.

Moraru a spus în sesizarea sa că nu i-a fost ușor, aceasta fiind prima sesizare pe care o face deși a fost atacat de mai multe ori în emisiunile de la Antena 3. Potrivit acestuia în ediția din 24 iunie a emisiunii ”Știrea Zilei”, Cornel Nistorescu l-a jignit, într-o intervenție telefonică, fără ca Gabriela Vrânceanu Firea, moderatoarea emisiunii, să intervină. În cadrul aceleași emisiuni, jurnalistul Victor Ciutacu a intervenit telefonic și a spus că il va reclama la CNA, în fiecare zi, pe Moraru, în legătură cu afirmațiile sale cu privire la falimentul Rodipet.

O altă emisiune la care se face referire este ”În gura presei”, prezentată de Mircea Badea. Morar spune în sesizare că Badea l-a numit ”cretin” și a folosit un limbaj licențios.

Nici emisiunea News Magazin nu a scăpat. Moderatorul de la B1 TV spune în sesizare că, în ediția din 25 iunie, Anca Florea a făcut patru referiri peiorative la adresa sa.

În finalul sesizării, Radu Moraru spune că îi displace războiul purtat prin intermediul televiziunilor și roagă CNA să judece sesizarea sa așa cum a judecat sesizările postului Antena 3 împotriva postului B1 Tv.

Victor Ciutacu a sesizat în două rânduri emisiunea ”Nașul” la Consiliul Național al Audiovizualului, în care Moraru l-ar fi acuzat că este implicat în falimentul Rodipet, având legături cu frații Mehdi și Hassan Awdi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel