Radu Mazăre sentință. Decizia fostului primar după condamnare

Radu Mazăre a decis să atace cu recurs decizia judecătoarei de la Curtea de Apel București care l-a condamnat în primă instanță la patru ani de închisoare cu suspendare.

Fostul primar Radu Mazăre a fost condamnat pentru că ar fi retrocedat ilegal mai multe terenuri, conform procurorilor DNA. 

Instanța a dispus un termen de încercare în cazul lui Mazăre de doi ani, timp în care este obligat să se supună următoarelor măsuri de supraveghere: să se prezinte la datele fixate la judecătorul desemnat cu supravegherea lui sau la Serviciul de protecție a victimelor și reintegrare socială a infractorilor; să anunțe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reședință sau locuință și orice deplasare care depășeste 8 zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informații de natură a putea fi controlate mijloacele de existență.

În același dosar, Nicușor Constantinescu, fost președinte al CJ Constanța, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare, aceeași pedeapsă primind și Dragoș Săvulescu, fost acționar al echipei de fotbal Dinamo București.

În schimb, Cristian Borcea, fost finanțator al clubului Dinamo, a fost achitat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel