RADU MAZĂRE rămâne sub CONTROL JUDICIAR

Radu Mazăre, a declarat luni, la ICCJ, unde cere ridicarea controlului judiciar, că intenționează să dea în judecată statul român și să ceară daune pentru că anchetatorii l-au băgat "la beci" folosind "peste limitele legale" documente cerute de la autoritățile din Liechtenstein.

Radu Mazăre a venit luni la instanța supremă, unde se judecă cererea lui de ridicare a măsurii controlului judiciar dispus de instanță în 9 aprilie, în dosarul privind locuințele sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanța. Acesta a spus că procurorii DNA ar fi folosit, ca probatoriu, documente obținute de la anchetatorii din Liechtenstein, dintr-o cauză referitoare la Elan Schwartzenberg.

"Intenționez să dau în judecată statul român și să cer daune că m-au băgat la beci utilizând aceste documente peste limitele legale, din niște probe nelegale", a spus Radu Mazăre, la intrarea în sediul ICCJ.

Citește și: Radu Mazăre, la ÎCCJ. "Cer daune pentru că procurorii m-au băgat la beci" 

Însă, magistrații au respins cererea lui, astfel că primarul Constanței rămâne sub control judiciar, urmând a fi cercetat în continuare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel