Radu Mazăre: Basarab Popa, vărul primarului Constanței, a decedat

Durere mare în familia lui Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța.

Basarab Popa, vărul primarului Radu Mazăre, a decedat, miercuri, la vârsta de 48 de ani, în urma unui atac de cord. în timp ce se întorcea din Bulgaria împreună cu un prieten al său.

Bărbatul se întorcea din Bulgaria împreună cu un prieten, iar în dreptul localității 23 August, judeţul Constanţa, i s-a făcut rău. A coborât din maşină şi s-a prăbuşit din picioare. Încercările de resuscitare au fost zadarnice

Născut pe 22 iunie 1966 în Agnita, judeţul Sibiu, Basarab Popa a fost un cunoscut om de afaceri din Constanţa, având în administrare, până în 2010, societatea SC Pomacost SA, scrie ziuaconstanta.ro.

Numele lui apare și în dosarul retrocedărilor, la capitolul interpuşi cumpărători de terenuri, alături de Paraschiva Barbu şi de Alexandru Octavian Şerban, pentru complicitate la infracţiuni asimilate şi în legătură directă cu infracţiuni de corupţie.

Basarab Popa era cunoscut și ca deținător al celei mai mari colecții de cactuși din toată Europa de Est, cu exemplare unice și extrem de prețioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel