Radu Mazăre, audiat la Înalta Curte de Casație și Justiție

Radu Mazăre este audiat la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul privind în care este acuzat că a primit mită de la omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Mazăre este nevoit să transmită Instanței o adresă unde omul de afaceri să poată fi contactat.

Radu Mazăre dă din nou explicații în fața judecătorilor în dosarul privind construcția cartierului de locuințe sociale Henri Coandă din Constanța. 

Elan Schwartzenberg a fost admis ca martor în dosarul lui Radu Mazăre, privind locuinţele sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanţa, transmite România TV. Fostul primar al Constanţei trebuie să le spună judecătorilor unde să-i trimită citație omului de afaceri. Schwartzenberg este dat în urmărire internațională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare.

"În cursul anului 2011, inculpatul Schwartzenberg Emilian l-a ajutat pe Morgenstern Avraham, administrator unic al unei firme, să îi dea lui Mazăre Radu Ştefan, primarul municipiului Constanţa de la acea vreme, suma totală de 175.000 de euro pentru ca acesta din urmă să facă demersuri atât în cadrul atribuţiilor de serviciu cât şi în afara (contrare) lor, astfel încât să faciliteze câştigarea, de către firma respectivă, în condiţii avantajoase, a unei licitaţii având ca obiect contractul de construire a Campusului social Henri Coandă în valoare de 40.964.030 lei fără TVA (circa 10 milioane de euro)", preciza DNA într-un comuncat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel