Radu Cristescu, out din ședința PMP

Radu Cristescu a fost dat afară din ședința Consiliului Executiv Naţional al PMP de Traian Băsescu.

Decizia ar fi fost luată în contextul atacului lansat de către Radu Cristescu în urmă cu o săptămână. Acesta acuzase plecările din PMP, dar și "blaturile" de la Primăria Capitalei. Contactat atunci de DC News, Radu Cristescu a precizat că s-a referit la Eugen Tomac.

„Este vorba despre președintele executiv Eugen Tomac care a vândut și vinde partidul. Nu e vorba de Valeriu Steriu. Toate atribuțiile lui Valeriu Steriu le-a preluat Tomac, el conduce PMP București", declarase Radu Cristescu în exclusivitate pentru DC News.

Vezi și: Radu Cristescu - Eugen Tomac, război total în PMP: "Tomac vinde partidul!"

În altă ordine de idei, preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, anunțase, în deschiderea şedinţei Consiliului Executiv Naţional, că propune introducerea pe ordinea de zi a viitorului congres denunţarea fuziunii cu UNPR. 

'Suntem înaintea Congresului, şi congresul ăsta să clarifice lucrurile în partid, nu să le încurce sau să le lase aşa cum sunt - să băltească. Primul punct e care îl introduc acum în ordinea de zi este legat de propunerea pe care o fac ca la congres să denunţăm fuziunea cu UNPR-ul. Acest lucru are mai multe motive. În primul rând, cei cu care am vrut să facem fuziunea pur şi simplu au sabotat o decizie în instanţe printr-un număr enorm de cereri de intervenţie, la fiecare termene mai voiau cereri de intervenţie, deşi au votat în unanimitate fuziunea. În al doilea rând, avem mulţi consilieri care n-au nicio treabă cu politica PMP-ului, ca să nu spun că avem şi parlamentari care stau aşa, să vadă ei cum basculează, la fel cum au şi venit la noi, în preajma alegerilor. Ca atare, această fuziune începe să devină toxică pentru partid şi eu o să vă propun să o ducem la Congres, în vederea denunţării fuziunii', declarase Traian Băsescu.

Foto: Facebook / Traian Băsescu

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel