Radu Buzăianu l-a taxat pe Gigi Becali după o declarație controversată

Radu Buzăianu
Radu Buzăianu

Radu Buzăianu l-a taxat pe Gigi Becali pe contul său de Facebook.

„Dacă echipa asta ne dă gol, eu îmi tai gâtul”, spunea Becali după turul cu Guimaraes de la Giurgiu, terminat 0-0. După golul de 1-0 marcat din penalty de Tapsoba, fotbalistul a dus mâna la gât și a făcut un gest sugestiv.

Radu Buzăianu a comentat, ulterior, pe pagina sa de Facebook: „Becali, dincolo de prejudiciul pe care îl face fotbalului, prejudiciul care mā intereseazā e cel pe care-l face ortodoxiei. Bāscālirea ortodoxiei e una din formele importante de cretinism uman. (...) Acum o sāptāmânā a zis cā-și taie capul dacā dau portughezii gol. Comemorarea tāierii capului lui Ioan Botezātorul e una dintre marile sārbātori ortodoxe. S-a întâmplat azi (n.r. joi)”.

Se retrage Becali?

În altă ordine de idei, Gigi Becali ia în calcul retragerea din fotbal după ce echipa sa a ratat calificarea în grupele Europa League, pentru al doilea an consecutiv. Patronul FCSB-ului afirmă că este posibil ca ratarea obiectivelor din ultimii ani să fie un mesaj pentru deciziile proaste luate.

„Cu siguranţă că este o pedeapsă de Sus. Domnul ştie de ce. Poate e mai bine aşa pentru mine. Poate nu trebuie să ma calific şi să iau campionatul la anul. Poate e nevoie să mă las, poate îmi dă Domnul semne şi atunci o să mă las”, a spus Gigi Becali la Pro X.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel