Radu Buzăianu, înainte de protestul din 10 august: Văd un pic de ambalare în senzația că va fi ceva

Rodica Mitu / 07 aug 2019 / 18:41 Salveaza PDF Comentarii
Radu Buzăianu
Descriere foto: Radu Buzăianu

Radu Buzăianu a făcut o serie de precizări cu câteva zile înainte de mitingul de pe 10 august.

„Ideea asta cu 10 august 2019. Că văd un pic de ambalare în senzația cā va fi ceva. Cam ce se poate întâmpla? Care e miza?”, a întrebat Radu Buzăianu, adăugând ulterior: „Vi se pare cā datul jos al Guvernului intereseazā pe cineva acum?”

„Nimeni nu vrea sā fie de vinā. Nimeni nu vrea sā fie cel care face acum. Cu toții vor sā fie cei care contestā ce se face. Ați vāzut USR înainte de europarlamentare. Veniți sā-i dām jos pe nenorociții āștia, cā au distrus țara, etc. Dupā alegeri câstigate: nu avem majoritate parlamentarā și nu putem să îi dăm jos acum.

Bineînțeles cā mājoritatea e ceva ce faci sā ai. Cā nici în 2020 nu o sā aibā usr cu cioloș 51%. Doar cā tactic au preferat sā mai rāmânā un an fiind cei care contestā, nu cei care fac. Deci, ce credeți voi că se poate întâmpla pe 10 august?”, a scris Radu Buzăianu, miercuri, pe contul său de Facebook.

Amintim că mitingul are loc la un an distanță față de manifestările violente din Piața Victoriei. Atunci, forțele de ordine au fost acuzate că au intervenit abuziv, fiind deschis ulterior un doar penal care vizează aceste fapte. Totodată, procurorii anchetează și modul în care au reacționat protestatarii, unii fiind acuzați de ultraj.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26