Radu Buzăianu: Când vă luptați voi cu masca în pandemie, uitați-vă la oamenii ăștia

Radu Buzăianu / Foto Facebook
Radu Buzăianu / Foto Facebook

Radu Buzăianu a transmis un mesaj în a doua zi de război în Ucraina.

„Când vă simțiți voi așa, tari de tot pe eroism. (...) Când vă strângeți voi așa emoționant riscând să răciți că e frig afară. Când vă luptați voi cu măsurile cumplite, care vă obligă să purtați mască în pandemie. Uitați-vă la oamenii ăștia. Care au ieșit la Moscova, că nu merge vrăjeală lu' Putin cu ei. Vitejilor. La ei protestează cei ce i se împotrivesc lui Putin. La noi ăia care-l iubesc”, a scris, vineri, pe Facebook, Radu Buzăianu.

Iată imaginea:

Citește și: Cristi Popovici, evacuat din hotelul de la Kiev: Repede! Sună alarmele

Jurnaliștii Antena 3 Cristi Popovici și Costi Pahonțu, trimișii speciali în Ucraina, au fost evacuați noaptea trecută din camerele de hotel din Kiev, deoarece se considera că oamenii sunt în pericol. 

„S-a dat alarma, sună alarmele în oraș și în hotel suntem anunțați că este un incendiu și trebuie să părăsim imediat clădirea! Hai, repede! Ne-am luat bagajele și coborâm la subsol cât putem de repede”, spunea Cristi Popovici în momentul în care încerca să iasă din hotel. 

„Suntem bine! Ne-am urcat repede la volan și am plecat din zona centrală, zona unde sunt clădirile guvernamentale și unde avem informații că se plănuiesc următoarele atacuri. Au fost focuri noaptea trecută deasupra Kiev-ului, au fost distruse mai multe clădiri, la periferia orașului de data aceasta, nu știm dacă sunt clădiri civile sau clădiri guvernamentale sau ale armatei. Este a doua zi de bombardamente în toată Ucraina, nu doar în Kiev”, a spus Cristi Popovici.

„Cei care au rămas în oraș stau în case, pentru că așa li s-a spus la televizor. Din oră în oră, iese câte un reprezentant al Guvernului cu update-uri despre situația reală, există și o hartă interactivă cu zonele în care sunt atacuri. Foarte mulți au dormit noaptea trecută în subsolurile caselor, ale blocurilor, aproape toate blocurile din Kiev au adăposturi anti-atomice rămase de pe vremea fostei Uniuni Sovietice. Sute de oameni au dormit, însă, în gurile de metrou pentru a se adăposti”, a mai spus Cristi Popovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel