Radu Berceanu: Ce reprezintă MRU? Mai nimic

Radu Berceanu
Radu Berceanu

Fostul senator PDL, Radu Berceanu, susține că incertitudinea din cadrul PDL în ceea ce priveşte prezidenţiabilul formațiunii reprezintă „cazul cel mai prost” pentru acest partid. El adaugă că nu are încredere în „așa-zișii candidați din afara partidului” și punctează că Mihai Razvan Ungureanu nu reprezintă „mai nimic” în acest moment.

Fostul prim-vicepreședinte PDL crede că Vasile Blaga ar trebui să fie președintele care caută candidatul pentru prezidențiale, asta în cazul în care „nu cumva vrea să candideze el, dar mă îndoiesc și nici nu cred că ar fi o idee", scrie ziare.com.

Fostul senator a subliniat că nu are încredere în „așa-zișii candidați din afara partidului”, argumentând că, „dacă e vorba de vreo personalitate, personalitatea aia, dacă o interesează într-adevăr candidatura la Președinția României, trebuie să se înscrie în PDL”. Vorbind despre posibilitatea ca un astfel de nume din afara partidului să fie în primul rând fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, fostul ministru al Transporturilor a replicat: „De ce vă referiți în primul rând la Mihai Răzvan Ungureanu?"

„Ce e Mihai Răzvan Ungureanu ca să ne referim în primul rând la el? Până una-alta, mie nu mi se pare că e mai nimic, din păcate. Eu, atunci când a fost prim-ministru și am avut o discuție cu el, i-am spus: 'Răzvane, dragă, înscrie-te în PDL. Pentru că PDL ți-a întins o mână - nu o mână, te-a pus prim-ministru!'. Și cred că la chestia asta se răspunde - la încredere - cu încredere. Ideea că îți faci nu știu ce partiduleț este o idee care, în 2012, este complet nelucrativă. (...) Și uite că a făcut Forța nu-știu-care, care...zero!", a afirmat democrat-liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel