Radu Banciu, zi tristă: Ne întoarcem spre Dumnezeu

În ediția de vineri a emisiunii "Lumea lui Banciu", Radu Banciu a vorbit despre Dumnezeu, biserică și alte lucruri sfinte.

"Vinerea trebuie să devenim niște evlavioși. Din emisiune să ne ducem practic direct la biserică. Să dedicăm aceste 45 de minute celor cucernici. Cred că nu ar fi un obicei rău dacă vom face acest lucru de acum înainte. Să știe toată lumea că ne pocăim în ziua de vineri în sensul în care după p săptămână de odihnim și să mergem spre cele sfinte. Astăzi v-am pregătit un dosar despre Dumnezeu și despre cele sfinte. Vom fi mai buni", a zis Radu Banciu în debutul emisiunii pe care o realizează la B1 TV.

"Mai fac o paranteză. Astăzi am avut o zi tristă... de aceea vorbim despre Dumnezeu. Întotdeauna ne întoarcem la El când nu mai avem soluții. Astăzi am avut dezamăgiri peste tot în justiție. Marian Oprișan a scăpat de pușcărie după opt ani de dosar, ceea ce este absolut de neconceput. De asemenea, Radu Mazăre a fost chemat degeaba la DNA. Nu s-a întâmplat nimic azi. Pentru noi a fost o zi pierdută și de aceea ne întoarcem spre Dumnezeu", a adăugat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel