Radu Banciu: Victor Ponta i-a demonstrat lui Liviu Dragnea cât de bun prieten îi este

Radu Banciu nu a scăpat ocazia de a comenta, miercuri seara,  gafa lui Victor Ponta de la alegerea lui Liviu Dragnea la interimatul PSD. Drumurile celor doi prieteni se vor separa, a mai spus Banciu.

"Astăzi au avut loc alegerile în PSD, e adevărat alegeri pentru președintele interimar până la faimosul Congres al partidului, care culmea ar putea să aibă loc chiar pe 16 noiembrie, adică fix la un an de când PSD-ul a pierdut lamentabil prin vocea lui Victor Ponta alegerile prezidențiale. Ori Ion Iliescu nu mai are ținere de minte, ceea ce nu ne-ar mira pentru că el este se pare cel care a fixat data faimosului Congres al PSD care va stabili președintele plin al partidului, ori pe ei îi doare în cot și nu au realizat că de fapt asta este o dată macabră pentru istoria partidului social-democrat. Cum să-l numești, să zicem, pe Victor Ponta iarăși plin în PSD în ziua în care el a fost învins cu 10 procente de un necunoscut, de către Klaus Iohannis", a spus Radu Banciu.

Citește și: Gafa lui Victor Ponta de la alegerea lui Liviu Dragnea la șefia PSD

"Victor Ponta a spus că n-a participat la vot. S-a fofilat în modul caracteristic, s-a dus la aeroport să se întâlnească cu Donald Tusk de parcă nu mai putea să stea câteva minute; ca să nu voteze, ca să nu se spună despre el că l-a trădat pe Liviu Dragnea, pentru că sigur el o susținea pe Rovana Plumb. Liviu Dragnea nu-l va ierta, bineînțeles. Nu-i va mai fi prieten Victor Ponta încet, încet", a mai adăugat acesta.

"De aici e clar că drumurile lor se separă, pentru că prin această neprezentare, tăcerea este și ea un răspuns, Victor Ponta i-a demonstrat lui Liviu Dragnea cât de bun prieten îi este. El avea interesele lui, Dragnea pe ale lui. A câștigat până la urmă fostul coordonator politic al partidului", a spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel