Radu Banciu: SURPRIZĂ! Era de făcut un scandal monstruos!

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de marți seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a povestit prin ce a trecut după ce un colet care i-a fost trimis din Franța nu a ajuns.

„În România, 80% dintre cei care folosesc Poșta Română trimit scrisorile ca pe vremuri. În acest moment, în România – n-ați crede – există 13.252 de cutii poștale. Românii își păstrează obiceiurile și trimit mai multe scrisori prin intermediul Poștei, care este un dezastru. Dar oamenii continuă să creadă în ea. Am fost și eu, zilele trecute, să ridic un colet tocmai de la Paris la un oficiu poștal. O să vă redau câteva... era de făcut un scandal monstruos, dar nu am mai avut, pur și simplu, răbdare să fac așa ceva. Amicii mei care mi-au trimis pachetul plătiseră ca el să fie adus direct acasă. Că se poate face acest lucru. Îți vine la ușă, plătești o taxă suplimentară, ca să nu te mai duci după el la Poștă. Există atâtea servicii care ți-l aduc direct. De data aceasta, nu s-a mai întâmplat așa. Nu a venit niciun aviz", a spus Radu Banciu la B1 TV.

„Era o atmosferă disperată”

„Mă întrebau amicii mei dacă a venit. Nimic. Până când, deranjați de evenimente, au sunat ei direct la oficiul poștal unde ar fi trebuit să sosească pachetul. Surpriză: pachetul nu era la oficiul poștal respectiv. Au aflat că era la un alt oficiu poștal. Au luat legătura cu oficiul poștal respectiv ca să-l trimită înapoi", a povestit Radu Banciu, adăugând: „Spre seară, după ora 17.00, sigur pachetul va fi aici. M-am dus după ora 17.00, era o coadă ca la teatru. Erau sute de oameni care se îmbrânceau acolo și două angajate care aveau o privire cruntă. Mâncau. Întotdeauna, funcționarul român în post mănâncă. Tot timpul, aveau de mers în spate. Era o atmosferă disperată. Oamenii își pierdeau răbdarea la coadă.

(...) Mi s-a spus că nu este niciun fel de pachet venit. Era vineri. Veniți luni, mi-au spus. Ok, m-am dus acasă. (...) M-am dus luni după-amiază, m-am așezat la coadă. Când am fost acolo, fără să mă întrebe, m-a recunoscut. Mi-a zis: nu avem niciun pachet. Noroc că cealaltă a zis: ba da, este un pachet aici. S-a dus prin spate, după un sfert de oră a venit cu pachetul. Deci asta a fost. Trebuia să-l primesc la ușă. Cu toate acestea, românul are încă încredere în oficiile poștale din România".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel