Radu Banciu, sfat pentru Dan Mihalache în relația cu Victor Ponta

Radu Banciu a vorbit, luni seară, despre Victor Ponta care a declarat că nu îi răspunde la telefon lui Dan Mihalache.

"Premierul Victor Ponta a ironizat Administrația Prezidențială. Victor Ponta are ce are cu Administrația Prezidențială. Asta după ce șeful acestei cancelarii, Dan Mihalache s-a plâns că premierul nu-i răspunde la telefon. E și greu să-l prinzi pe Victor Ponta la telefon, mai ales acum de când cu cârjele astea. L-am văzut azi fără cârje, dar oricum a durat destul de mult, iar se duce să se opereze. S-a operat și Tăriceanu la picior", a spus Radu Banciu.

"Domnule Mihalache, probabil că sunteți în agenda domnului Ponta. Asta este o problemă. Evident că ăla, dacă vede pe ecran Dan Mihalache, nu răspunde", a mai adăugat acesta.

"Victor Ponta a precizat că nu a mai vorbit nici cu Klaus Iohannis, deci nu i-a mai răspuns nici ăstuia, din 5 iunie, iată că se fac două luni de atunci, în ziua în care Klaus Iohannis i-a cerut demisia ca urmare a începerii urmăririi penale pe numele premierului.

Prietenia asta cu Dan Mihalache nu putea să fie eternă. Încercați un alt telefon domnul de la Cancelaria Prezidențială. Încercați altfel să-l prindeți, trimiteți mesaje, dați-vă drept altcineva, poate îl prindeți, a explicat Radu Banciu scrie B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel