Radu Banciu se ia de Piedone: Mi se pare cam tupeist nenea ăsta

Radu Banciu a vorbit, joi seară, despre respingerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4 al Capitalei, de către Tribunalul București și a susținut că acesta e 'cam tupeist'.

”Ar fi ieșit din cursă, pentru acest week-end cel puțin, nici de 1 mai, nici de Paștele ortodox, Piedone nu va fi eligibil. Mai are o portiță săptămâna viitoare. Deocamdată este într-un ușor impas, pentru că magistrații de la Tribunalul București i-au respins apelul. El, o zi, da, una, nu. Azi, nu. Apelul lui Cristian Popescu Piedone a fost respins, s-a menținut decizia luată ieri de Judecătoria Sectorului 4, și anume să-l mai oprească un pic din marșul triumfal către această lejer-cuceribilă primărie de Sector 4”, a comentat Banciu.

”Ce spune Piedone: «Mă supun deciziei justiției! Așa au decis Dumnezeu și justiția, și mă supun acestor autorități. Nu renunț la luptă, iar cetățenii sectorului 4 mă vor vedea, în continuare, pe mine și echipa mea, în mijlocul lor. Sunt sigur că, după 5 iunie, voi rămâne primarul de suflet al cetățenilor Sectorului 4 și primarul familiei mele. Îi iubesc și îi respect pe concetățenii mei din sector și le mulțumesc pentru onoarea de a-i fi slujit atâția ani. Îi asigur că nu voi abandona lupta și le promit că vor avea, după alegeri, un primar care să-i slujească așa cum se cuvine.»Sunt niște declarații ușor amenințătoare, le găsesc eu. Mi se pare totuși cam tupeist nenea ăsta, în condițiile în care el este cine este”, a mai spus Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel