Radu Banciu, scenariu despre Gigi Becali după ce va fi eliberat

Radu Banciu a vorbit, vineri seară, la B1 TV, despre decizia magistraților Judecătoriei Medgidia potrivit căreia Gigi Becali poate fi eliberat.

"Becali aproape de libertate. Nouă nu ne e dor de Gigi Becali. Poate că în locul procurorilor aș fi făcut recursul luni. Pușcărie până la o hotărâre irevocabilă a justiției. Becali a apărut în fața instanței ca un pui, ca un miel. Era în stare să zică orice, că lasă Steaua, că lasă presa, că se întoarce în familie și atât. La un moment dat a zis că dacă este nevoie va consolida și HCM Constanța. Era în stare să facă orice. La ieșire Gigi va spune că nu mai are nevoie de ziariști, de presă, că ne-a pus la dispoziție informații, presa și oamenii politici l-au băgat în închisoare și că vrea să stea doar cu familia", a spus Radu Banciu.

"Va ieși nenorocitul, dar se va plictisi acasă. Pentru că are limbariță, face cancer la limbă dacă nu vorbește. El are capacitatea mediatică să ne țină în șah în fiecare zi. Eu anticipez că cele două televiziuni de sport își vor face canale speciale pentru Gigi, fiind convins că el este vectorul numărul 1 de audiență și calitate din România. E aproape imposibil să găsești un asemenea personaj, prostia brută. Becali era inițial ca cea mai frumoasă fată căreia îi spuneai că e proastă și ea râdea. Dar apoi s-a adaptat Becali. A fost un fenomen ca și când ar intra o muscă mare de tot într-un far de la Constanța", a adăugat realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", conform B1.

VEZI ȘI: Informație uluitoare despre Udrea. "Chiar m-am enervat"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel