Radu Banciu: Pe Andreea Raicu nu mai are cine să o ia de nevastă

Radu Banciu nu a scăpat ocazia să o atace și pe Andreea Raicu, „veșnica domnișoară”, care a plecat în  vacanță în Brazilia  pentru a-și găsi sortitul.

 ”Bine că iarna nu a luat-o pe nepregătite pe Andreea Raicu, pe care am tot văzut-o desculță. Poze cu Andreea Raicu desculță prin Brazilia, prin hamac, pe niște plaje, mâncând fucte. Andreea Raicu, la 1500-a escapadă peste ocean. De obicei se ducea în Thailanda fițoasa asta, acuma s-a dus în Brazilia. Sigur, dacă nu ar fi trimis pozele făcute în vacanță la revistă mergea de pomană. N-are niciun fel de valoare călătoria dacă nu te și mândrești puțin cu ea”, a spus Banciu.

Acesta a descris-o apoi pe vedetă drept „veșnica domnișoară”, spunând că aceasta nu mai are șanse să se căsătorească.

”Înafară de Andreea Raicu, căci primarii nu se mai duc, chiar și Oprescu este mai cumpătat când vine iarna. Uitați-o pe veșnica domnișoară Andreea Raicu, asta este problema, nu are cine să o ia de nevastă căci nu mai suntem mulți ăștia care nu am fost iubiții ei și șansele s-au împuținat. Dar poate în Brazilia, că de asta s-a și dus acolo, i-o fi spus cineva că ăia sunt 200 și ceva de milioane și poate găsește acolo un prost”, a mai spus Banciu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel