Radu Banciu o face praf pe Simona Halep: Plăcintă dezumflată. Vinde gogoșari la piață- AUDIO

Radu Banciu, realizatorul programelor "Lumea lui Banciu" (B1 TV) şi "11 metri" (Radio Sport Total FM), o atacă dur pe tenismena Simona Halep, după ce a picat pe locul 6 WTA. 

"Oameni mici, fără suflete, uşor de cumpărat, au ridicat-o pe soclu pe una care nu făcea altceva decât să dea mingea peste plasă. Dacă Simona Halep era acum numărul 1 mondial şi avea patru turnee de Grand Slam câştigate, toată lumea ar fi spus că sunt un tâmpit şi că am acuzat-o pe nedrept. Aş vrea să mi se recunoască meritele, pentru că am fost singurul om care a spus că nu ştie tenis", a fost reacţia lui Radu Banciu, potrivit prosport.ro

El a continuat: "Halep e ca o fată care vinde gogoşari la piaţă şi apoi şterge repede masa. Nu lasă urât în urma ei, dar nu e nimic de capul ei, în afară de ambiţie. Acum nu văd niciun mare editorialist care să recunoască: «Avea dreptate Radu Banciu când a zis că e o proastă». Ca şi în cazul lui Bute, a câştigat nişte meciuri, dar nu e mare lucru de capul ei. E o jucătoare modestă care va intra în rând cu celelalte. Am avut dreptate şi astăzi nu este altceva decât o mare plăcintă care s-a dezumflat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel