Radu Banciu: La noi, cu cât electoratul este mai prost, cu atât puterea își dorește să îl îndobitocească și mai tare

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre ideea de restituire a banilor tăiați din pensii și salarii pe care a insistat PSD în campania electorală. 

”PSD-ul știe cărui electorat se adresează, pentru că tocmai de aceea a marșat toată campania electorală pe ideea că dă salariile și pensiile înapoi. Nu înseamnă nimic că îți dă un salariu înapoi. Tu, dacă ai avea un pic de mândrie l-ai refuza și pe ăla și ai muri de foame și de sete ca să îi demonstrezi națiunii totuți ești un om demn. Nu e demnitate să câștigi un salariu care să nu-ți ajungă nici până la jumătatea lunii”, a spus Radu Banciu.

În opinia acestuia, creșterea sau reducerea pensiilor nu ar trebui să fie subiecte dicutate de politicieni la televiziune. 

Citește și: Vadim Tudor, despre Banciu: Vreau să-l ajut să se alfabetizeze 


”La noi, cu cât electoratul este mai prost, cu atât puterea își dorește să îl îndobitocească și mai tare. A profitat întotdeauna clasa politică în ansamblul ei. Temele astea, pensiile și salariile, nu sunt niște teme de discutat la televizor, după părerea mea. Nu vii la televizor să îi spui cetățeanului că îi reduci sau îi mărești pensia cu un leu. Cum să vii să spui că mărești pensiile cu un leu sau cu zece lei? Tu trăiești cu ăia zece lei? De ce îți bați joc de oamenii ăia? Dacă vii și spui că de poimânie o să avem salariul minim pe economie din Franța sau din Elveția, poți să faci un anunț de genul ăsta. Evident că e un populism. Tu nu poți trăi din banii ăia”, a mai comentat Banciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel