Radu Banciu îi cere explicații celui mai bogat român

Radu Banciu a vorbit, luni, în emisiunea "Lumea lui Banciu" despre omul de afaceri Ioan Niculae, care nu a reușit să convingă instanța să-l elibereze condiționat.

"Marele magnat Ioan Niculae nu a reușit să iasă din închisoare, deși a scris în patru luni cinci cărți. Justiția a mai depășit un palier, adică de aici înainte va fi un pic mai dificil să ieși din închisoare prin fraudă. Să ne explice cum e să nu scrii în 61 de ani nicio carte, iar când ajungi la pușcărie să scrii 5 cărți. După cum vedeți toți pușcăriașii României au titluri din astea foarte lungi, kilometrice, care nu încap pe coperta unei cărți. Nu am văzut un pușcăriaș care să își denumească cartea Seceta, Amin, Răsărit. Ei o lungesc cu titluri din astea. Cum să fie eliberat pentru așa ceva? "Tehnologii moderne de producere şi utilizare a alcoolului metilic", probabil pentru județul Vaslui a scris-o. El va mai putea să facă o cerere de eliberare condiționată la data de 18 octombrie, el nu îndeplinea practic temeiurile de eliberare condiționată", a afirmat Radu Banciu.

Afaceristul Ioan Niculae a fost închis în dosarul "Mită la PSD" la Penitenciarul de la Găești. Sentința este de doi ani și șase luni, dar afaceristul s-a vrut eliberat după doar patru luni. A afirmat că s-a comportat exemplar și a scris mai multe cărți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel