Radu Banciu: Gigi Becali are patru clase

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre cărțile scrise de Gigi Becali, dar și despre declarațiile pe care ÎPS Teodosie a trebuit să le dea la DNA în legătură cu acestea.

"Celebritatea lui Gigi cică e pusă la grea încercare, asta pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori. Gigi a reacționat prost după acest început de scandal și a spus că Teodosie ăsta nu e vinovat, pentru că i-a dat doar o recomandare. Aici cred că se pierde un pic în termeni. Binecuvântare sau recomandare? Că asta cu recomandare ține de Uniunea Scriitorilor deja.

"N-am colaborat", a spus Gigi. Ăsta e un termen care pe noi ne duce cu gândul în altă parte. "A colabora înseamnă a te sfătui și ajuta în scrierea cărții", a mai spus acesta. Știți că Gigi este și cel care ne-a dat noțiunea de primă, de premiere, de cadou. De fapt, era șpagă. Asta cu colaborarea, Gigi, nu e foarte clară. Nu cred că a colabora înseamnă a te sfătui, a te ajuta. Mai înseamnă și altceva în limba română.

[citeste si]

Niciodată nu i-am bănuit pe ăștia că ar ști carte. Când ești popă nu trebuie să știi carte. Cum adică e recomandabil ca Becali să scrie o carte? În ce sens? E recomandabil la cine? Păi poți să o scrii sau nu! O scrie dacă poate! Cum să fie recomandabil? Așa, toți bunii creștini ar putea fi pe lista asta.

Dacă ești bun creștin înseamnă că trebuie să scrii o carte? Îl recomanzi dacă are talent la scris, dar Becali are patru clase, nu are nimic în comun cu scrisul, deci nu e recomandabil să scrie o carte", a afirmat Radu Banciu, scrie B1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel