Radu Banciu, despre Iohannis: Pe el nu-l interesează politica

Radu Banciu a vorbit, în emisiunea de joi seară, despre declarațiile lui Klaus Iohannis referitoare la oamenii politici ce au probleme cu justiția.

"Tăriceanu i-a amintit lui Iohannis că și el a fost penal, după ce șeful ALDE a fost atacat direct de la Cotroceni. Sunt la modă acum, după ce Iohannis a ieșit din hibernare, atacurile sub centură. Am văzut azi o declarație a șefului statului care vorbea despre problemele penale ale lui Dragnea ca și cum ar fi vorbit despre niște plăcinte. Se vedea că nu-l pătrunde ceea ce spune. Pe el nu-l interesează politica", a opinat Banciu.

Prezentatorul susține că este frustrant pentru un președinte să vorbească cu atâta dezinvoltură despre un lucru de o gravitate uluitoare.

"Să spui despre șeful principalului partid al țării că este un penal, să spui despre Tăriceanu că e un penal sadea, sunt niște termeni care... Sigur, noi ne-am obișnuit cu golăniada asta din perioada Băsescu-Ponta, dar era ridicolă, mă! Se săturase chiar și cel mai impostor dintre telespectatori. Nimeni nu mai suporta certurile astea. România ajunsese groapa de gunoi a dejecțiunilor presei. Era ceva groaznic! Deschideai televiziorul și nu vedeai decât cum se bălăcăreau politicienii între ei, niciunul nu făcea nimic. Ei, asta vrea și șeful statului. După ce că nu a făcut nimic, a ieșit acum la niște atacuri de genul ăsta. Numai noi am găsit trei dosare penale ale lui Klaus Iohannis. El s-a jurat practic pe toți sfinții la televizor că n-are dosar penal", a continuat acesta la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel