Radu Banciu: Derbedeii care au condus România ne lasă acest handicap

Salariile bugetarilor vor crește cu 70%. Asta-și propune PSD și PNL susține, după cum spune senatorul Cristian Bodea, cu o condiție: să nu fie "șmechereală" sau "pomană electorală" de la Guvernul Victor Ponta. 

Radu Banciu a comentat, în ediția de vineri a emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1 TV: "Hodoronc tronc, se pare că PSD s-ar fi lăudat că va crește salariul bugetarilor cu 70%. PNL susține că e de acord, numai să nu fie o șmecherie, să nu fie o pomană electorală".

Jurnalistul a continuat: "Oricât de corecți ar fi oamenii care vor veni în următorii 25 de ani în politica românească, e clar că nu vor mai fi cei care au condus până acum, le va fi dificil să convingă lumea, cel puțin în prima decadă a acestei perioade, că nu vorbesc avioane. Cum e să vină unul serios, <măi tată, eu mă angajez ca pe durata mandatului meu să măresc salariile bugetarilor cu 70% pentru că ele sunt de râsul curcilor în această țară>? E clar că omul va fi taxat ca populist, ca nebun, ca omul lui puncte-puncte, un cetățean care a venit să fure, în al patrulea rând. El va trebui de două ori să fie puternic, ca blonda aia care e inteligentă, dar trebuie să demonstreze de două ori. Pentru că e blondă și pentru că e femeie. E o problemă, din păcate, insurmontabilă, pe care a lăsat-o clasa politică până acum. Derbedeii care au condus România în această perioadă ne lasă acest handicap", potrivit b1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel