Radu Banciu, declarații surprinzătoare despre Monica Iacob Ridzi

Soţul Monicăi Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a depus o cerere de graţiere în numele fostului ministru, document în care au fost invocate atât starea de sănătate a acesteia, cât şi situaţia celor doi copii ai cuplului.

Radu Banciu a comentat acest subiect, joi seară, în emisiunea sa de la B1 TV.

"Omul Monica Iacob Ridzi mai vrea să trăiască. Politicianul a murit, după cum a zis și ea. Am auzit că ai ei copii sunt mai grav bolnavi decât ea. Acum vrea să îi crească. Doamnă, nu v-a împiedicat nimeni să îi creșteți. Ce v-au trebuit case și terenuri? De mult se știa că sunteți vinovată; de zece ani. În acești ani, nu ați putut să vă reculegeți?

Nu v-ați dat seama că există și riscul acesta: să ajungeți la pușcărie, copiii să crească fără mamă, să fie niște cretini pentru că i-ați învățat de mici numai cu bani? Oricum asta iese din ei! Am văzut acest lucru și la Placintă care-i în aceeași categorie cu Ridzi. Copiii sunt crescuți așa cum sunt și părinții. Uitați-vă la oamenii simpli. Ei cum trăiesc? Oamenii simpli, dacă se îmbolnăvesc, nici măcar nu au cu ce să-i scrie președintelui. Acuma faceți pe victima și vreți să avem și noi un pic de inimă. Dumneavoastră ați avut inimă când ați furat cu soțul dumneavoastră? Cinstita Iacob Ridzi...", a zis Radu Banciu.

"Să te umilești în acest hal... După ce ești un bandit și un escroc... este catastrofal", a mai zis realizatorul TV. 

VEZI ȘI: Monica Iacob Ridzi, cerere de grațiere. "Aș vrea să mai trăiesc"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel