Radu Banciu, declarații șoc după patru ani de emisiune la B1 TV

S-au împlinit patru ani de "Lumea lui Banciu" la B1 TV. Cu acest prilej, Radu Banciu a spus câteva cuvinte în debutul emisiunii de vineri seară.

"Astăzi încheiem al patrulea an de emisiune. De duminică intrăm în al cincilea an. Nu este o aniversare ieșită din comun. În această emisiune, am încercat să scăpăm de foarte mulți. Pânâ la urmă... săpându-le tuturor groapa, mâine vom cădea și noi în ea pentru că, pentru prima data de la începutul emisiunii, pe 11 iulie 2011, mâine picăm într-o zi de pauză. I-am blestemat pe mulți că își aniversau zilele de naștere sâmbătă, iată că ne-a venit și nouă rândul mai repede decât am fi crezut", a spus Radu Banciu.

Cuvinte dure pentru public

"Este un moment de aducere aminte a tuturor nenorocirilor care ne-au cuprins în această perioadă, unele fiind provocate de către noi. Nu facem deontologie la această emisiune. Am încercat să scoatem ce este mai rău din om. Am încercat să fim cât se poate de nepopulari. Am distrus toate canoanele televiziunii din toată lumea făcând ceea ce face nu se face nicăieri în această meserie. Emisiunea și-a păstrat un public cu totul și cu totul remarcabil, un public înjurat, un public alungat, oameni despre care am vorbit de rău și oameni pe care nu i-am rugat să revină. Mi-am ocărât colegii... este adevărat că am avut dreptate, dovadă că au plecat cu toții de la B1 TV", a mai spus realizatorul TV.

Emisiune pe muchie de cuțit

"Oamenii care ne-au suportat în acești patru ani sunt niște eroi. Așa ceva nu există în istoria televiziunii. (...) Patru ani am fost pe muchie de cuțit. Fiecare emisiune putea fi și ultima. Când emisiunea va dispărea, nu va veni nimeni în loc. Chiar dacă am luat-o, la un moment dat, într-o altă direcție, asta nu ar însemna că ne-ar comanda cineva. (...) "Lumea lui Banciu" este singura emisiune care nu s-a schimbat timp de patru ani față de alte emisiuni. M-am tot gândit dacă aș fi putut să fac emisiunea aceasta la alt post de televiziune. Niciodată, niciunde. Cine ar fi rezistat - ca patron - cu așa ceva? Un polițist m-a întrebat unde mă duc dacă voi fi dat afară de la B1 TV. Evident că nicăieri. Traian Băsescu, Klaus Iohannis sau Victor Ponta dacă ar suna pentru mine la televiziuni... nu m-ar angaja nimeni în momentul de față pentru că știu că îi pun pe toți cu botul pe labe", a subliniat Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel