Radu Banciu. Ce spune despre Monica Macovei, candidat la Președinție

Jurnalistul Radu Banciu a comentat intenția europarlamentarului PDL, Monica Macovei, de a candida la alegerile prezidențiale 2014. 

"Cu această candidatură de maximă importanță națională a Monicăi Macovei, un fapt care ne pândea prin toate ungherele, cred că modelul ei este Angela Merkel. Cele două bat așa în aceeași direcție, sunt două bunicuțe care au încercat să facă din politica asta un fel de bici. Angelăi Merkel i-a reușit, dar pe alte criterii decât cele care sunt comentate la noi în presă. Cum că românii nu sunt pregătiți să voteze femei. Sigur, asta nu trebuie să i-o spunem Monicăi Macovei. Ea vrea să-i demonstreze probabil lui Udrea că nu e singura capabilă să țină în șah politica românească. Și candidează și ea. Problema este că românii ar fi pregătiți să voteze femei, dacă ar exista femei de votat", crede Radu Banciu. 

Monica Macovei, prezidențiale. Monica Macovei vrea să candideze la prezidențiale


"Deocamdată nu sunt. Eu nu cred că dacă ar exista o creatură excepțională, până la urmă și femeile sunt capabile să facă unanimitate în anumite domenii. Dacă femeile ar fi superioare în mod evident șlehtei politice, pe care și Traian Băsescu o numește adunătură de nulități, eu spun că ar putea fi votate", a continuat comentatorul TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel