Radu Banciu, atac DUR la unul dintre greii "care au furat ţara"

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii "Lumea lui Banciu" despre ancheta demarată de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), care a identificat o serie de nereguli la Poarta Albă.

Potrivit unui raport al ANP, Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei, are în prezent mochetă pe jos, un televizor plasmă, un frigider și pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric.

„L-au prins pe Cristi Borcea care trăia în niște jenante condiții de lux, adică de dictator african. Acum, după ce toate aceste lucruri au fost dezvăluite de Administrația Națională a Penitenciarelor, cică riscă sancțiuni drastice și de disciplină, adică să stea cât e condamnat, să stea 6 ani și patru luni la închisoare, că e băiat tânăr", a spus jurnalistul Radu Banciu.

Citește și: ANP: Nereguli flagrante la Penitenciarul Poarta Albă. Cristi Borcea, privilegiat

„Nu se poate ca oamenii ăștia, care au furat țara, care au făcut praf în stânga și în dreapta și care au acești bani falși, bani negri, să trăiască în pușcărie odios de bine. Ăsta o ducea net mai bine decât orice om simplu din România. Că și bătrânul, săracul, care își așteaptă pensia de la o lună la alta tot așa stă. Are acasa un televizor, dar nu neapărat o plasmă, are un frigider. Și între televizor și frigider își petrece toată ziulica", a mai comentat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel