RADET: Furnizarea energiei termice - întreruptă în zeci de blocuri

RADET Bucureşti a anunţat că, în urma procedurilor de izolare a avariei produse duminică seara la un tronson al Magistralei 1 Sud, a întrerupt luni furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură la alte 74 de blocuri alimentate din opt puncte situate în zona bulevardului Nicolae Grigorescu.

"RADET Bucureşti anunţă că, în urma procedurilor de izolare a avariei produse duminică seară, a întrerupt furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură la alte 74 de blocuri alimentate cu energie termică din 8 puncte termice situate în zona bulevardului Nicolae Grigorescu. (...) Duminică seară, în jurul orei 22,00, din cauza unei avarii apărute la un tronson al Magistralei 1 Sud, în perimetrul străzilor Socului şi Delfinului din Sectorul 2 al Municipiului Bucureşti, a fost întreruptă furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură în 8 puncte termice, fiind afectate 127 de blocuri', se arată într-un comunicat al regiei transmis luni.

Potrivit RADET, din cauza acestei avarii, apa caldă şi căldura vor fi furnizate la parametri scăzuţi clienţilor din zonele Doamna Ghica, Fundeni, Colentina, Maşina de Pâine, Oteşani şi Lacul Tei.

Echipele RADET Bucureşti lucrează 24 din 24 de ore pentru remedierea avariei, astfel încât se estimează că lucrările vor fi finalizate până luni, ora 24,00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel