Urmărește emisiunea live


RADET continuă furnizarea căldurii către populaţie ca urmare a scăderii temperaturii

Caldura-calorifer
Caldura-calorifer

Furnizarea agentului termic pentru căldura către populaţie va continua din cauza scăderii temperaturilor diurne, dar şi a prognozei pentru intervalul 24 - 27 aprilie, când minimele ar urma să fie de 7 - 8 grade Celsius, informează Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET).

RADET informează, miercuri, că va continua să furnizeze agent termic pentru căldura către populaţie, iar întreruperea permanentă a furnizării agentului termic pentru încălzire către consumatorii Municipiului Bucureşti va fi făcută în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, care precizează că "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10°C, între orele 18.00 - 06.00", informează Mediafax.

Sursa citată reaminteşte că furnizarea agentului termic pentru încălzire a fost deja oprită pentru imobilele în cazul cărora au fost depuse cereri din partea asociaţiilor de proprietari.

Potrivit RADET, pâna în prezent, în cadrul manevrelor pregătitoare pentru încheierea sezonului de încălzire 2014 - 2015 au fost oprite CET- urile Grozăveşti şi Progresul, consumatorii arondaţi acestor două centrale fiind preluaţi de celelalte CET- uri aflate în funcţiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel