EXCLUSIV  RADET avarie Sector 6. FĂRĂ apă caldă și căldură zile întregi. Răspuns revoltător: Se întâmplă...

RADET ne ține nesplălați și cu frigul în oase. S-a întâmplat cam de trei-patru ori în ultimele 30 de zile. Când întrebi ce s-a întâmplat ți se răspunde: "o avarie", doar că reperația acesteia durează și câteva zile. Și, evident, rămâi fără apă caldă și căldură cel puțin 24 de ore.

La blocul în care locuiesc, în Sectorul 6, când intrau pe ușa principală, oamenii erau întâmpinați de următorul anunț: "În vederea efectuării lucrărilor pentru remedierea unor avarii, RADET va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii în intervalul 7 noiembrie, ora 0:00 - 8 noiembrie, ora 0:00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de această oprire". Doar că avariile apar tot mai frecvent. 

(w670)

Am sunat la RADET pentru a vedea ce se întâmplă. O operatoarea ne-a spus că nu este doar blocul nostru, de pe Strada Grințieșului, Sector 6, în această situație, ci și alte imobile: "muuulte altele".

"Deci nu aveți de niciunele. Este o avarie la rețeaua primară. De câte ori remediem o avarie sperăm să nu mai apară o alta noua. Se întâmplă... În momentul acesta, este oprit până miercuri la ora 0:00. Este o zonă mai mare, nu doar blocul dumneavoastră. Sunt mai multe puncte termice oprite. Sunt muuulte blocuri", ne-a spus operatoarea RADET.

Așa este, se pot întâmpla avarii, dar în Sectorul 6 se întâmplă cam des, adică trebuie să ai noroc dacă vrei să te speli sau să nu îngheți de frig în propria casă.

[citeste si]

Vă rugăm să ne scrieți dacă în cartierele în care locuiți aveți și dumneavoastră astfel de probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel