RADET, informație despre apa caldă şi încălzirea în Bucureşti

caldura_calorifer
caldura_calorifer

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) a transmis că va livra agent termic pentru apă caldă şi încălzire, în Bucureşti, în sezonul de iarnă.

Precizarea a intervenit în contextul în care zilele acestea s-au vehiculat informaţii privind posibile întreruperi şi dificultăţi în furnizarea apei calde şi a agentului termic pentru încălzire pe timp de iarnă în Bucureşti.

[citeste si]

Directorul general interimar al RADET, Virgil Untea, a transmis asigurări cu privire la 'atitudinea responsabilă' a regiei în ceea ce priveşte continuitatea şi siguranţa livrării agentului termic: "În toată perioada sezonului rece, angajaţii regiei vor depune toate eforturile pentru a asigura apa caldă şi căldura în apartamentele bucureştenilor, lucru confirmat şi de recentele declaraţii ale Primarului General pe această temă. Regretăm momentele în care vă pricinuim neplăceri şi de fiecare dată ne vom asuma întreaga responsabilitate. Vă garantăm însă că vom compensa prin profesionalism deficienţele tehnice ale sistemului, care, deşi are un grad ridicat de uzură, este cel mai sigur, ecologic şi ieftin sistem de încălzire".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel