Rache, întâlnire cu un ministru: 'Doi puteau să dea pontul: Ponta sau Badea'

Cancan a publicat mai multe fotografii de la o întâlnire dintre Felix Rache și ministrul Mihnea Costoiu.

"Imaginile care vor ajunge... "În gura presei"! Fostul ministru a intervenit la colegul lui Badea?", a titrat publicația de scandal.

Felix Rache s-a amuzat de acest subiect, în direct, la Antena 3.

"Sunt nelămurit. Doi oameni puteau să dea pontul paparazilor de la Cancan. Unu ești tu (n.r. Mircea Badea) și unu-i Ponta. Pe Ponta nu-l bănuiesc, să știi", a zis Felix Rache în emisiunea 'Esențial'.

Mircea Badea a continuat: "Mai există și a treia posibilitatea. Tu mi-ai zis, la telefon că te întâlnești cu Costoiu. Din moment ce mi-ai zis la telefon, nu cred că doar doi oameni știau".

[citeste si]

Felix Rache a mai povestit: "În momentul în care m-am întâlnit cu Ponta, în drum spre Costoiu, m-a întrebat ce fac. Cu Ponta m-am întâlnit întâmplător. I-am zis că nu pot sta de vorbă prea mult pentru că mă întâlnesc cu Mihnea Costoiu. Voiam să îi iau un interviu. Ponta mi-a zis: 'Costoiu o să dea interviu doar unei televiziuni din Brazilia'. M-am întâlnit cu Mihnea Costoiu, i-am zis că m-am văzut și cu Ponta înainte să mă văd cu el și i-am zis: 'nu vrei să facem un selfie? Că sigur vor veni paparazzi'. Am mai tras de timp și, la un moment dat, un băiat dintr-o mașină... ne tot poza. I-am făcut cu mâna. I-am zis și lui Costoiu că ne fotografiază".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel