RĂSTURNARE de situație: ADEVĂRUL din clipul cu bărbatul fugărit de un medic

Sâmbătă seara a apărut un video, ce s-a viralizat imediat, în care un bărbat este fugărit de un medic în echipament alb, prin centrul Bucureștiului.

Însă, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anchetat cazul și a transmis un comunicat în care prezintă adevărul: 

”Referitor la imaginile apărute în spațiul public, în care două persoane, dintre care una purta un costum alb, alergau, facem precizarea că acestea sunt imagini filmate de trei persoane, în scop de divertisment.

Ele au fost realizate în noaptea de 13/14 martie. Polițiști din cadrul Secției 17 Poliție, în timp ce acționau în zona Piața Constituției, au observat persoanele respective care alergau si care au părăsit în viteză zona. Asigurăm cetatenii ca NU a existat niciun apel 112, nicio sesizare directă nici din partea cetățenilor și nici din partea altor unități, prin care să ni se semnaleze ca în vreo zona a Capitalei există o persoană care să fugă de echipaje medicale.

Poliția Capitalei efectuează verificări pentru a stabili dacă prin publicarea pe rețelele de socializare a acestei filmări, fără exprimarea clară a faptului ca este vorba despre o glumă, a fost încălcată legislația în vigoare.

Facem apel la cei care tratează actuala situație ca fiind un subiect de glumă, să fie responsabili și să nu inducă panică.”

Scena în care un bărbat suspect de coronavirus părea a fi fugărit de un medic în costum de protecție, a fost filmată în Piața Constituției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel