R. Kelly a pledat nevinovat. Acuzații de trafic sexual: Ar fi ținut tinere sechestrate, fără mâncare, pentru relații intime

Muzicianul american R. Kelly a pledat nevinovat la acuzațiile de trafic sexual. Încă o dată, lui i-a fost respins dreptul de a ieși pe cauțiune din închisoarea în care se află din iulie. 

R. Kelly a fost adus, vineri, la o instanţă din Brooklyn, New York, pentru a răspunde mai multor acuzaţii privind infracţiuni cu caracter sexual, printre care şi aceea că a recrutat tinere pentru a întreţine relaţii intime în timp ce se afla în turnee. Tinerele îl numeau "Tati" și erau sechestrate, uneori fără posibilitatea de a mânca sau a folosi toaleta.

Acuzații de pedofilie. Ar fi înregistrat video minore

Starul, care se confruntă de mai multe decenii cu acuzaţii de abuz sexual, a fost adus la New York de la Chicago, unde este reţinut în baza unor învinuiri legate de pedofilie. În procesul separat de la Chicago, pe numele lui R. Kelly au fost formulate 13 capete de acuzare, printre care şi înregistrarea video a unor victime minore. În acest proces, R. Kelly a pledat, de asemenea, nevinovat, citează Mediafax. 

Acuzații de răpire. O victime ar fi fost expusă la o boală venerică

Procesul de la New York implică cinci victime, femei neidentificate, dintre care trei erau minore la momentul presupuselor abuzuri, care au inclus și viol. R. Kelly este acuzat de răpirea uneia dintre femei. De asemenea, o altă victimă ar fi fost expusă fără știrea ei la o boală venerică.

R. Kelly are programată o nouă audiere în procesul de la Chicago pe 4 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel