Urmărește emisiunea live


Quintus, despre greșelile lui Tăriceanu. "A primit arginți de la PSD"

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a vorbit despre greșelile repetate ale lui Călin Popescu Tăriceanu. A subliniat că au început cu demisia din PNL, când s-a aliat cu adversarii PNL, în schimbul președinției Senatului. 

Întrebat ce părere are despre înființarea unui ONG de către Călin Popescu Tăriceanu, Mircea Ionescu Quintus a răspuns, pentru știripesurse.ro: "Pentru mine nu este o surpriză. Dacă vreți, a fost o tristă surpriză care m-a amărât mult: greșelile repetate ale omului al cărui președinte am fost 8 ani, al cărui vicepreședinte am fost 4 ani, deci cu care am colaborat 12 ani strânși și eficient, aș spune, în multe cazuri. Greșelile acestui om, prieten al meu, s-au repetat. În primul rând, a demisionat din PNL fără un motiv suficient, că s-a desfăcut USL. Nu pe toată lumea a mulțumit treaba asta, eu am și declarat că dacă aș fi fost președintele partidului în perioada aceea aș fi încercat să găsesc niște soluții, care se puteau găsi. Este adevărat, cu niște parteneri care au știut să își tragă partea lor".

VEZI și: Mircea Ionescu Quintus, oftând: "Mă uit cu disperare…."

Președintele de onoare al PNL a subliniat că Tăriceanu a demisionat din PNL când s-a alăturat unor "adversari ai noștri, care se numesc PSD" și a primit "arginți"- președinția Senatului.

Mircea Ionescu Quintus a dezvăluit că "I-am explicat domnului Tăriceanu, care se așezase lângă mine pe scaunul de fost președinte al partidului, că nu poate să își recâștige drepturile ca fost președinte și că ar fi bine să își dea seama și să părăsească dânsul sala, ceea ce a și făcut, mai onorabil decât se încercase din partea unor colegi. I-am spus toate acestea pentru că ceea ce face acum se pare că este ultima și poate cea mai nepotrivită acțiune. Văd că ar fi vorba de o fundație, de un grup de reformă. Din cine? Cu niște oameni care au fost dați afară din PNL?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel