Mircea Ionescu Quintus, oftând: "Mă uit cu disperare…."

Mircea Ionescu Quintus
Mircea Ionescu Quintus

Părintele PNL, președintele de onoare Mircea Ionescu Quintus are un mare regret. 

Domnul Iohannis are o mare experiență administrativă. În fruntea statului, trebuie să fie un bun administrator, un bun gospodar. (...) Acest partid de 140 de ani cu niște bărbați în fruntea lui, am luat tot ce era liberal curaj, și erau liberali curați. Mircea Ionescu Quintus a spus, într-un interviu pentru Antena 3, că PNL, partid a scris 140 de ani de istorie, a avut în fruntea lui adevărați bărbați liberali, de la care a luat modelul de curaj, fiind liberali curați. 

VEZI și: Părintele PNL, despre susținerea unui candidat PSD. Exemplu: Mugur Isărescu

"Din păcate, și poate este este și vina mea n-am crescut liberali, am crescut electori, am crescut oameni să fie buni parlamentari", a spus Mircea Ionescu Quintus. 

Întrebat "Credeți că acum PNL mai poate fi făcător de istorie?", Mircea Ionescu Quintus a răspuns oftând: "Ce grea întrebare. Eu sper, dar mă uit cu disperare că cei la care se îndreaptă speranțele mele sunt trecuți de o anumită vârstă. Pe mine mă interesează să vină cei tineri, cum e, de pildă, Orban, care are și el ale lui, nu e întotdeauna pe ordinea partidului, dar care și-a păstrat valorile. Eu am o speranță cu acest probabil viitor al PNL, Klaus Iohannis, să facă ordine, nu disciplină, disciplină la liberali nu se poate face". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel