Quintus: Antonescu, la CONDUCEREA PNL. De Ce nu pot fuziona PNL și PDL

Mircea Ionescu Quintus, Crin Antonescu
Mircea Ionescu Quintus, Crin Antonescu

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat că președintele demisionar al PNL Crin Antonescu rămâne la conducerea PNL. 

Președintele de onoare al PNL i-a transmis lui Crin Antonescu că are un cuvânt important de spus în deciziile PNL și îl așteaptă de astăzi în loja foștilor președinți PNL. 

"Crin Antonescu își are rostul și locul în PNL. Ca fost președinte al partidului, este membru de drept al Biroului Politic Național al partidului și își va lua locul chiar luni după-amiază. Are un loc bine determinat, cu posibilitatea de a interveni în orice problemă și în orice discuție", a declarat Mircea Ionescu Quintus, la B1 TV.

VEZI și: Mircea Ionescu-Quintus instituie liniștea în PNL

A adăugat că  favoritul dreptei pentru Președinție este, în opinia PNL, Klaus Iohannis. Mircea Ionescu Quintus s-a referit și la fuziunea cu PDL- "Ca membru al comisiei de redactare a statutului, am să trec în statut că trecutul istoric, identitatea și numele Partidului Național Liberal sunt de nediscutat. Am auzit-o pe doamna Macovei că PDL nu renunță la identitate. Când două partide nu renunță la identitate, nu pot fuziona". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel